Nature Bubble, Feluy, België

Nature Bubble werd tegen een heuvelwand gebouwd, op een oude blauwsteenterril, waarvoor deze streek zoveel bekendheid geniet.

CHECK-IN Een droom beleven zonder in dromenland te zijn, dat is het opzet van Nature Bubble, een van de mooiste, of beter, transparantste logies die je in ons land kunt vinden. Je overnacht in een doorzichtige bolvormige tent, waarvan de onderste helft je voldoende privacy bezorgt. Boven je hoofd ontvouwt zich de duisternis van de Henegouwse nacht en een sterrenhemel die je vergeten was.

Nature Bubble werd tegen een heuvelwand gebouwd, op een oude blauwsteenterril, waarvoor deze streek zoveel bekendheid geniet. Het verblijf is helemaal mee met de tijdgeest, waarbij tijd de belangrijkste luxe wordt. Die tijd krijg je in Feluy, al is het voor een paar uur sauna of een heel weekend onder de sterren.

Advertentie
Advertentie

GET A ROOM Comfortabel bed, verwarming, sauna, hottub, en voor het overige de complete privacy voor één of twee nachten. Wie niet kan leven zonder gameconsoles of spetterende 5G-verbindingen, gelieve zich te onthouden. Of misschien kun je dit verblijf dan net wél gebruiken?

WILD CARD Een verblijf in Nature Bubble betekent letterlijk terug naar de natuur. Je hoeft niet zelf te gaan jagen en het barbecuevuur wordt voor je aangewakkerd. ’s Morgens ontvang  je in alle stilte een ontbijtmand. Iets intiems te vieren? Champagne en rozenblaadjes kunnen worden voorzien.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT De bubbel kost 230 euro per nacht voor twee personen, zonder servicekosten.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer