Chiva-Som, Thailand

Het summum in Thailand, het beloofde land van wellness.

Advertentie
©KIATTIPONG PANCHEE

CHECK-IN Als er één beloofd land is op het gebied van wellness, dan is het zeker Thailand. En dan is Chiva-Som het summum. Het resort geldt al 25 jaar als dé referentie. Chiva-Som betekent ‘oase van het leven’. Het is niet voor niets een van de beroemdste welzijnsoorden ter wereld. Met maar liefst vier medewerkers per klant streeft het resort naar een lang leven van lichaam, ziel en geest.

Advertentie

GET A ROOM Chiva-Som ligt aan de Golf van Thailand, twee uur ten zuiden van de hoofdstad Bangkok. Het is de traditionele uitvalsbasis van de koninklijke familie. De verfijnde kamers en suites van het resort zijn ondergebracht in bungalows en paviljoenen, midden in prachtig aangelegde tuinen.

SOME ME-TIME ‘Holistische behandelingen die verjongen en transformeren’: dat is de belofte van dit resort, dat zijn gasten verwent met 150 verschillende behandelingen. Chiva-Som focust op fysiotherapie, fitness, massages, voeding en verzorging. Wie naar hier komt, sluit zich af van de wereld; behalve in de kamers zijn alle elektronische apparaten verboden. Hier ben je om te ontstressen, te herbronnen, te ‘empoweren’ en om, wie weet, je levensstijl aan te passen. De behandelingen in de spa en de fitnessprogramma’s zijn de grootste troeven van het resort, op de voet gevolgd door de stranden van Hua Hin. (NW)

©KIATTIPONG PANCHEE
Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 3370 euro per nacht voor twee personen, voor minstens 3 nachten.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer