Euphoria Retreat, Griekenland

Deze holistische spa heelt alle kwalen.

Advertentie
©Stavros Habakis

CHECK-IN Euphoria Retreat wordt beschouwd als een van de beste kuuroorden van Europa. Deze tempel van welzijn biedt een uitgebreide waaier van behandelingen aan en ligt op een steenworp van Mistras, een ruïnestad die tot het werelderfgoed van de Unesco behoort en op de steile ruige bergrug de Taigetos ligt. De behandelingen zijn gebaseerd op de alternatieve geneeskunde en op de traditionele Chinese geneeskunde van de vijf elementen – met een Finse sauna en Byzantijnse hamam – in combinatie met de gezonde mediterrane keuken.

Advertentie

GET A ROOM De 45 kamers weerspiegelen de vredige sfeer van de plaats, met zachte materialen en Byzantijnse kleuren van gebrand goud en dieprood. De kamers sluiten perfect aan bij het wellnessgedeelte, het kloppende hart van dit resort.

SOME ME-TIME Deze plek is het resultaat van de visie van eigenares en voormalige zakenvrouw Marina Efraimoglou, die kanker versloeg en een groot deel van haar herstel toeschrijft aan holistische behandelingen. De spa, ontworpen door decaArchitecture, strekt zich uit over vier verdiepingen en 3000 m².

Advertentie
Advertentie

De spa is bereikbaar via een wenteltrap en bestaat uit een labyrint van binnen- en buitenbaden. Elke gast wordt er met een vingerprik getest op de drie belangrijkste biomarkers van de metabole gezondheid, zodat van elke persoon de behoeften kunnen worden bepaald. (NW)

CHECK-OUT Vanaf 316 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer