Ikos Andalusia, Spanje

Zelfs voor tieners heeft Ikos Andalusia enkele bijzondere beautybehandelingen bedacht.

Advertentie
Ikos Andalusia is opgetrokken in een Andalusische architectuur.
©Charly Simon

CHECK-IN Groep Ikos kun je een beetje vergelijken met Club Med, maar dan een trapje hoger en zonder de zangers en dansers van Splendide. Het motto? Service in dienst van de luxe. Of misschien is het wel andersom. Voor zijn eerste hotel buiten Griekenland koos Ikos voor Estepona, niet ver van de beroemde badplaats Marbella.

Advertentie

GET A ROOM Het hotel is opgetrokken in een moderne Andalusische architectuur en omgeven door 21 hectare tuinen. Het heeft heel wat te bieden: 411 kamers en suites, zeven restaurants, zeven bars, acht zwembaden, twee tennisbanen en een privéstrand. Inbegrepen in de prijs: een bezoek aan de musea in Málaga, een greenfee op de Los Naranjos Golf Club, een diner in een authentiek lokaal restaurant. Voor de kinderen is er de Heros Kids Club en Just4Teens Club. Inbegrepen, altijd.

SOME ME-TIME Last but not least kan men zich laten verwennen met de gepersonaliseerde behandelingen en massages in de spa van Anne Sémonin Paris. Behalve tien behandelingsruimtes omvat de wellness een verwarmd binnenzwembad, een thermale suite en een sportzaal. Een must-do voor tieners? Ook voor hen zijn er enkele verzorgende behandelingen bedacht. Weg met die jeugdpuistjes. (NW)

©Charly Simon
Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 385 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer