Lily of the Valley, Frankrijk

Een detoxhotel aan de mediterraanse zee.

Advertentie
Het hotel werd van top tot teen ontworpen door Philippe Starck.

CHECK-IN Al decennia prediken gezondheidsgoeroes het mediterraan dieet voor een lang en evenwichtig leven. Een reputatie waar dit detoxhotel dankbaar op meesurft, met een rist afvalkuren op jetsetniveau – niet toevallig ligt Saint-Tropez een beetje verderop. De ‘Shape Club’ strekt zich uit over 2000 m² rond een semi-olympisch zwembad, tevens de arena voor een partijtje aquaboksen of wateryoga. Wie wil, kan een tête-à-tête boeken met een diëtist of natuurgeneeskundige voor een gepersonaliseerd programma.

Advertentie

GET A ROOM Het hotel werd van top tot teen ontworpen door Philippe Starck. Hij liet zich inspireren door de hangende tuinen van Babylon, maar dan op een soundtrack van Brigitte Bardot. In de kamers vertaalt Starcks signatuur zich in raffia lampenkappen, rieten leunstoelen en – uiteraard – de abstracte kussens van dochter Ara Starck.

CHEAT MEAL Gezondheid is hier al wat de klok slaat. Maak je dus op voor een reeks powersapjes, boekweitsalades en plantaardige vitaminebommetjes in de spabistro. Gelukkig is er ook nog het iets decadentere restaurant van chef Vincent Maillard, waar je de teugels (een beetje) kunt vieren met Provençaalse specialiteiten en een goed glas lokale wijn. (EVL)

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 650 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer