Boulevard Leopold, België

Een no-nonsense heritage B&B uit de 19de eeuw in het hart van de Joodse buurt.

Advertentie
Boulevard Leopold in Antwerpen.

CHECK-IN Boulevard Leopold laat zich niet in een paar woorden beschrijven. Een heritage B&B uit de 19de eeuw, dat komt nog het meest in de buurt. In het hart van de Joodse buurt vind je veel historische gebouwen, en er schuilt hier en daar wel meer achter de gevels dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Bij Boulevard Leopold is dat weldoordachte opulentie, met bijzonder veel smaak bijeengezocht en geen element te veel. Dit is echt een plek die charme ademt.

Advertentie

GET A ROOM De eigenaars geven zelf een paar omschrijvingen: no-nonsense, een tikje romantiek, comfort, discretie, vergeten glorie. Dat laatste is niet helemaal correct. De drie kamers en twee suites van Boulevard Leopold zijn niet alleen statig, ze zijn ook van alle gemak en comfort voorzien. Kleuren variëren van koper over velours tot ‘vieux rose’, en in de ‘Rooftop Suite’ wit en zwart.

Er schuilt hier en daar wel meer achter de gevels dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.
©Boulevard Leopold

WILD CARD Deze hoek van Antwerpen heeft de voorbije tien jaar aan een creatief infuus gelegen. Denk aan PAKT, de stadsbrouwerij De Koninck en de vele winkeltjes en restaurants in Zurenborg en rond de Cogels-Osylei. (TDC)

CHECK-OUT Vanaf 115 euro voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer