De-gordel.be

De Gordel, het is stilaan een echte traditie geworden. Groot en klein, jong en oud, iedereen trekt zijn sportiefste pak aan en geeft op 3 september het beste van zichzelf in de groene rand rond Brussel. De 26ste editie brengt geen grote verrassingen, maar houdt vast aan de succesnummers van vorige jaren: een gordellied, gadgets voor de deelnemers, slotconcerten, veel sport en spel én een degelijke website. Ook daar is ten opzichte van vorig jaar niet veel aan veranderd, maar ze blijft een bezoekje waard.

Net als vorige jaren heeft de Gordel een erg volledige site. De lay-out op zich werd niet aangepast, zodat de vertrouwde rubrieken als 'Gordellied', 'Gordelparcours' en 'Gordeltrefpunten' ook dit jaar terugkomen. Misschien wat jammer dat er weinig vormelijke vernieuwing werd aangebracht, maar anderzijds ook handig voor trouwe gordelaars die meteen weten waar ze moeten kijken.

Behalve de inhoudelijke vernieuwing - de tekst van het lied, de artiesten van de slotconcerten en de sponsors - is er dit jaar toch één rubriek bijgekomen: 'Blikvangers'. Daarin worden enkele nieuwigheden van de gordel zelf toegelicht. Zo vindt u er uitleg over het Kinderspeeldorp in Sint-Genesius-Rode, een skateparcours in Zaventem en een moutainbikedorp in Overijse. Voor de kleintjes is er een kleurwedstrijd.

Over de opmaak zelf valt weinig te zeggen aangezien deze, zoals eerder werd vermeld, amper werd gewijzigd. Misschien kan het volgend jaar wat hipper, maar al bij al ziet de site er keurig uit. Klein minpuntje zijn wel de items die telkens bovenaan verschijnen. Wanneer u een rubriek aanklikt, kan u bovenaan doorklikken, maar dat is niet altijd even duidelijk.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud