Keytrade.com

Keytrade Bank is een dotcombedrijf pur sang. Het bedrijf heeft geen fysieke loketten en biedt on line, naast beursdiensten, ook bankverrichtingen aan. Tijdens de beursmalaise van een paar jaar geleden zag de onderneming zwarte sneeuw en ging het flink in de rode cijfers. Maar na een aantal moeilijke jaren gaat het de internetpionier terug voor de wind. En ook de site onderging een facelift waarbij beveiliging en extra inhoud centraal stonden.

Keytrade Bank ontstond eigenlijk pas een kleine twee jaar geleden door de fusie van de on line makelaar VMS-Keytrade en RealBank, de voormalige Bank van Koophandel van Brussel. De fusie combineerde on line beleggen met bankverrichtingen, al blijven de commissies op de uitvoering van on-linebeurstransacties de kernactiviteit van Keytrade Bank. Een domein waarin ze overigens in ons land als een van de marktleiders gelden. Op technologisch vlak probeert de on line bank innovatief te blijven. Zo haalde Keytrade enkele dagen geleden nog de pers omdat het als eerste in ons land de elektronische identiteitskaart aanbiedt als alternatieve beveiliging.

Deze zomer werd ook al de Keytrade-site opgewaardeerd. Die website, weliswaar behoorlijk gebruiksvriendelijk in het plaatsen van verrichtingen, was tot voor kort amper aantrekkelijk voor niet-klanten. De bijkomende informatie was eerder beperkt, wat voor een beursgenoteerde internetmakelaar als een pijnlijke tekortkoming overkwam. De extra informatie blijft nog een heikel punt, maar is de laatste maanden toch gevoelig uitgebreid. Zo opende de on line bank met 'idea centre' een platform om klanten te helpen in hun zoektocht naar koopwaardige aandelen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud