Vacature.com

Het zijn drukke tijden voor Vacature.com/References.be. De jobkrant verschijnt binnenkort in magazineformaat en vorige week werd de vernieuwde site voorgesteld. De meest bezochte jobsite zit in een nieuw kleedje en heeft ook inhoudelijk wat aanpassingen ondergaan. De belangrijkste daarvan zijn de integratie van Google Maps, dagelijkse nieuws en enkele blogs. In de toekomst staan ook extra mogelijkheden voor MSN Messenger-gebruikers op het programma.

Wie naar Vacature.com/References.be surft, stoot meteen op de nieuwe look. De site werd opgefrist en de verschillende rubrieken kregen een nieuwe plaats. Centraal staan voortaan de headlines van wat er die dag op de arbeidsmarkt leeft. Links komen de vertrouwde rubrieken als tips, tools, testen en achtergrondinformatie, en aan de rechterkant werd plaatsgemaakt voor adverteerders.

Behalve het weergeven van de headlines, krijgt de lezer ook de mogelijkheid om op het nieuws te reageren. Via de Actuablog kan hij mee discussiëren over het nieuws van de dag. De Actuablog is trouwens niet de enige weblog. Ook de Talentblog en Redactieblog geven de lezer een forum om zich te laten horen.

Maar Vacature.com/References.be blijft in de eerste plaats een jobsite. Met een vernieuwde search engine en de integratie van Google Maps moet de surfer nog sneller en efficiënter jobs op maat vinden. En in de toekomst moet ook een samenwerking met MSN Messenger nog meer lezers aan een job helpen.

Vacature.com/References.be blijft dé jobsite bij uitstek, met een massa informatie over de jobmarkt en de arbeidsmarkt in het algemeen én een erg uitgebreide jobdatabase. Inhoudelijk staat de site dan ook erg sterk, al benadrukt de nieuwe look die meerwaarde niet meteen. De overdaad aan tekst schrikt een beetje af, maar los daarvan blijft het een erg knappe site.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud