Alleskunner van Motorola voor de mobiele werker

Een Blackberry voor het ruigere werk. Zo kun je de Motorola MC35 wel een beetje typeren. De robuuste handcomputer voelt zich zowel thuis op kantoor als op bouwwerven en industriële sites, en mikt op de mobiele werker die nood heeft aan één toestel waarmee hij kan bellen en toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk.

De roots van de MC35 liggen duidelijk bij Symbol, de door Motorola overgenomen fabrikant van 'heavy duty' handhelds. Veel Symbol-toestellen waren uitgerust met een barcodescanner, en die vinden we ook terug op deze MC35. Net als een ingebouwde GPS die navigatie mogelijk maakt, een digitale camera en een hoge mate van draadloze connectiviteit dankzij Wi-Fi, Bluetooth en ondersteuning van EDGE-datanetwerken. Uiteraard kunt u met deze all-in-one ook bellen, evenals e-mailen en internetten. Interessant om weten is dat de barcodescanner ook kan worden ingezet om andere dingen te scannen, bijvoorbeeld een handtekening. De compatibiliteit met bedrijfskritische toepassingen is dan weer verzekerd door het besturingssysteem Windows Mobile 5.0 Phone Edition.

De Motorola MC35 is leverbaar vanaf mei en zal in ons land onder meer verkocht worden door Phi Data BE, Bopack, ID Link en Etilux. Zakelijke klanten krijgen de garantie dat het toestel zeker twee jaar in omloop blijft, wat een bedrijf de tijd geeft om geleidelijk de complete overstap te maken naar dit apparaat. De MC35 is er vanaf 525 euro.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud