GPS in gsm hoofdtelefoon

Met de K530i introduceert Sony Ericsson een zakelijke 3G-gsm die via een eveneens nieuwe accessoire vliegensvlug kan worden omgetoverd in een persoonlijk navigatiesysteem.

De uitbreiding in kwestie is de GPS Enabler HGE-100. Deze GPS-module ziet er niet alleen uit als een stereo hoofdtelefoon voor de gsm; het ís tegelijk ook een headset. Eenmaal ingeplugd in de Sony Ericsson K530i verandert het apparaatje de gsm in een navigatiesysteem, waarbij de gesproken aanwijzingen kunnen worden beluisterd via de hoofdtelefoon. De combinatie van K530i en GPS Enabler is ook inzetbaar tijdens het joggen. Niet alleen de afstand en snelheid worden dan bijgehouden, na afloop krijgt u ook een analyse van uw training. Vanzelfsprekend zorgt de K530i desgewenst ook voor een streepje muziek tijdens het sporten.

Terug naar de zakelijke features, met een snelle 3G-connectiviteit en een volwaardige internetbrowser als blikvangers. Ook videofonie is mogelijk, dankzij de ingebouwde camera van 2 megapixel en het display van ruim 5 centimeter. Push e-mail zorgt ervoor dat uw berichten binnenrollen zoals sms'jes, terwijl u via RSS-feeds op de hoogte blijft van het laatste nieuws. De K530i verschijnt in het derde kwartaal op de markt. Een richtprijs is nog niet bekend.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud