Laptop met ingebouwde 3G breedbandmodem

Voor mobiele werkers die zelfs op een zonovergoten terrasje nood kunnen hebben aan een supersnelle verbinding met het internet en het bedrijfsnetwerk, lanceren Fujitsu Siemens en Proximus samen de eerste notebook met ingebouwde 3G breedbandmodem, de AMILO Pro V3545.

Door de geïntegreerde UMTS/HSDPA-technologie en simkaart is de AMILO Pro meteen klaar voor gebruik op het netwerk van Proximus. Dat maakt sinds juni vorig jaar breedbandtoegang mogelijk via HSDPA, zeg maar de opgevoerde versie van 3G/UMTS (met downloadsnelheden tot 3,6 mbps). Zo kan de mobiele laptopgebruiker bijna net zo comfortabel surfen en e-mailen als via de snelle internetverbinding thuis of op kantoor. Het 3G-netwerk van Proximus dekt inmiddels meer dan 80 procent van de Belgische bevolking.

Vorige 3G-oplossingen voor laptops bestonden uit USB-modems of uitbreidingskaarten die uit de computer staken. Bij de AMILO Pro V3545 zijn zowel de UMTS/HSDPA-communicatiemodule als de antenne onzichtbaar geïntegreerd. De nieuwe notebook kost 1.349 euro, inclusief btw en Recupel.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud