Advertentie
Advertentie

Nederlandse site betaalt 1 euro per inzending

Wat moet u doen om reactie te krijgen van uw bezoekers? De Nederlandse vergelijkingssite Start1-2 betaalt sinds kort 1 euro per ingediende reactie. De site vergelijkt online aanbieders, zoals datingsites, webwarenhuizen en nieuwspagina's.

De makers van Start1-2 bekijken elke ingediende mening voordat deze online komt. Zo'n inbreng moet wel aan een aantal eisen voldoen: ze moet 'zinnig' zijn voor andere gebruikers en minimum tweehonderd woorden bevatten. In de actievoorwaarden heeft Start1-2 aangegeven maandelijks maximaal 500 meningen te belonen. Daarnaast kan één gebruiker maximaal tien meningen inzenden.

Het betalen van gebruikers voor het leveren van inhoud op de site is op internet een eerder zeldzaam gegeven. Internationaal zijn er voorbeelden als Payperpost.com, een site die bloggers door adverteerders laat betalen voor hun bijdrage. YouTube start binnenkort met een model, waarbij indieners van een videofilmpje eveneens kunnen delen in de advertentie-inkomsten. Ook videosite Revver.com werkt al langer met een model waarbij internetgebruikers, die hun videofilmpje plaatsen, een stuk van de advertentie-inkomsten ontvangen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud