Bescherm uw ideeën op het net

We kennen het allemaal. U bent bezig en plotseling borrelt een idee op. Een zakelijke concept, een filmscript, een radio- of televisieformat of een nieuwe mashup of gewoon een goed idee. U schrijft het neer en leunt achteruit genietend van het moment. Maar even snel doemen beelden op van anderen die gaan lopen met uw idee! Want om uw idee uit te werken moet u met anderen samenwerken. Hoe beschermt u uw idee?

File-reg.com biedt een eenvoudige en doeltreffende manier om ideeën te beveiligen. U registreert zich, koopt credits, installeert de encryptiesoftware en uw document krijgt een digitale vingerafdruk waardoor u onweerlegbaar eigenaar wordt van het document en de ideeën die er in staan vermeld. Uw idee is gedurende een jaar geregistreerd en automatisch beschermd.

Verder is het niet nodig nog te registeren bij een advocaat of notaris. De rechtsgeldigheid is gelijk en het is toegelaten als bewijs in gerechtelijke procedures. Het verschil tussen beide methoden zit vooral in de prijs. Die varieert bij File-reg tussen de 35 euro, lidmaatschap en een registratie en 450 euro voor een lidmaatschap en een onbeperkt aantal registraties op jaarbasis.

File-reg.com is geen patentbureau, daarvoor moet u sowieso nog naar een octrooiadvocaat. Maar u kan wel makkelijker verder werken aan uw idee en later nog beslissen of een patent of octrooi nodig is en zo geld en tijd besparen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud