Plug-in voor grote bestanden via Outlook

Als u het e-mailprogramma Outlook (Express) gebruikt, dan zal u al wel gemerkt hebben dat er een limiet staat op de grootte van uw mails en attachments. Als u regelmatig grote bestanden moet versturen, kan u overwegen een abonnement op SendYourFiles te nemen. Dat is een plug-in van Nederlandse makelij die zich als een knop in Outlook installeert.

U voegt grote bestanden aan een mail toe via de knop. Zodra de mail verstuurd is, worden de bijgevoegde files gekopieerd naar een on line parkeerplaats. De ontvanger van de mail krijgt dan een downloadlink voor de bestanden.

Op de website kan u met uw kredietkaart een jaarabonnement aankopen. Voor één gebruiker en een datalimiet van 2 GB betaalt u 24 euro per jaar. Op de site is wel een demoversie voor een periode van dertig dagen gratis te downloaden, waarmee u tot 100 MB kan versluizen.

Het handige aan deze plug-in is dat u kan kiezen: binnen uw e-mailprogramma blijven of via de on line toegang werken. Webdiensten voor on line opslag, zoals Yousendit.com of Dropload.com, zijn dan wel gratis, maar ook alleen via een webbrowser toegankelijk.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud