Daar is het bos van Web 2.0 weer

U wilt het wel volgen, die fascinerende wereld van Web 2.0, maar de wildgroei aan sites werkt demotiverend? De internet directory Listio.com laat u door de bomen het bos weer zien en, belangrijker, schotelt u snel de Web 2.0-diensten voor die voor u relevant zijn.

Listio.com werkt met tag clouds, waardoor u zeer gericht naar nuttige Web 2.0-diensten kunt doorklikken. In een tag cloud wordt de relevantie van trefwoorden aangegeven door de grootte van die woorden. Klikt u bijvoorbeeld op de tag 'business', dan verschijnt er een nieuwe 'wolk' met trefwoorden. Een muisklik verder ziet u alle Web 2.0-diensten die te maken hebben met bijvoorbeeld facturatie, kalenders of financiering.

Geen Web 2.0-site zonder interactie, en dat geldt ook voor Listio.com zelf. Zo kunnen gebruikers hun stem uitbrengen op de diensten die hen bevallen, waardoor u nog makkelijker een keuze kunt maken uit de toch al erg nauwkeurige zoekresultaten. En dankzij de categorie Popular is de site niet alleen een bezoek waard als u gericht naar iets op zoek bent, maar ook als u in een oogopslag wilt zien wat hot is in Web 2.0-land.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud