Advertentie

Delhaizewineworld.com vernieuwt zoekmachine

De website DelhaizeWineWorld.be werd onlangs door BeCommerce bekroond als beste online winkel van het land. De wijnwinkel van het warenhuis is volgens de vakjury "een voorbeeld op het vlak van gebruiksvriendelijkheid".

De wijnsite van Delhaize zag zes jaar geleden het levenslicht. Sindsdien bewijst de grootwarenhuisketen dat met een gerichte aanpak, een persoonlijke service en deugdelijke producten, e-commerce wel degelijk lonend kan zijn. Het WineWorld platform is inmiddels goed voor 4 % van de wijnverkoop van de distributeur.

Sinds de oprichting van WineWorld onderging het project heel wat veranderingen. Zo kreeg de website een nieuwe zoekmachine, die nog soepeler is en dus meer resultaten oplevert dan de aanvankelijke versie, die te 'strak' werd geacht. In 2001 verwelkomde de website 1.500 bezoekers per dag. Vandaag is dat aantal bijna verdubbeld tot 2.700 dagelijkse bezoekers.

Vooral de liefhebber en verzamelaar komt aan zijn trekken op delhaizewineworld.be. Momenteel kan men via de website kiezen tussen een aanbod van 1.200 soorten wijn uit de hele wereld. De aankoop gebeurt - vrij eenvoudig - via de site en de wijn kan binnen de zes dagen worden afgehaald in een van de 400 winkels van Delhaize.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud