Een baan in de horeca

Bent u op zoek naar een job in de horecasector? Of bent u een werkgever in deze sector op zoek naar geschikt personeel? Dan is er voor u een extra online zoekkanaal, naast de gekende recruteringssites. Maar voorlopig is het woord kanaal misschien wat ambitieus. Misschien moeten we voor deze site het woord 'zoekgeul' lanceren.

Uiteraard is het een lovenswaardig initiatief: een sectorspecifieke jobsite in het leven roepen. Wie toch steeds in dezelfde sector zijn volgende baan zoekt, kan het wellicht waarderen dat ze niet overstelpt worden met nutteloze informatie. En de recruteerder weet dat er enkel ervaren of toch tenminste gemotiveerd volk op reageert.

Maar als er nauwelijks advertenties prijken op je site, dreig je op termijn wel alle aantrekkingskracht te verliezen. En dertien advertenties lijkt ons niet zozeer een ongeluksgetal in deze context maar eerder een synoniem voor 'onleefbaar weinig'. Wellicht is het een kwestie van de kip en het ei, en moeten er eerst maar wat meer potentiële kandidaten zich aanmelden. Maar dan zullen er wel extra middelen moeten worden ingezet, zoals sectorgerichte content, nieuwsbrieven enzovoort. Voorlopig moet deze site - om in de sfeer te blijven - nog niet rekenen op zijn eerste ster.

Ter informatie: van hetzelfde huis is ook een jobsite voor de transport- en logistieke sector beschikbaar. Daar is het aantal advertenties nog lager...

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud