Koning aardappel

Aardappelen in de oven, gefrituurd of gewoon gekookt... mogelijkheden bij de vleet en stuk voor stuk heerlijk. En toch vinden veel mensen aardappelen vaak saai. Wie Indebanvandeaardappel heeft ontdekt, denkt daar echter anders over.

De hippe site van Indebanvandeaardappel werd onlangs vernieuwd en ziet er nog steeds erg trendy uit. Dat geldt trouwens ook voor de recepten. Iedereen vindt er wel iets naar zijn zin. Recepten voor de wok, de oven of de frietketel, met vis, vlees of veel groenten. Alles is er te vinden, het ene gerecht al lekkerder dan het andere. De recepten zijn trouwens heel praktisch uitgelegd, met een mooie foto, de bereidingstijd, het aantal personen, extra tips, enzovoort.

Wie niet meteen een voorkeur of idee heeft,kan zoeken tussen de titels, categorieën of ingrediënten. Leuk is ook de rubriek 'gemoed'. Nadat u enkele eenvoudige vraagjes over uw voorkeur en humeur hebt beantwoord, krijgt u een recept op maat voorgesteld.

Behalve recepten wordt ook algemene informatie gegeven. De rubriek 'Aardappelinfo' vertelt onder meer wanneer frieten en chips zijn ontstaan, en welke soorten aardappelen er zijn. Je krijgt er bovendien informatie over de voedingswaarde, enzovoort. Een erg knappe site.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud