Rekenen en schrijven met Peepel.com

Peepel.com is een webgedreven bureau toepassing met een tekstverwerker, spreadsheet, calculator enz. Na registratie op de site kunt u meteen uw eerste documenten aanmaken. Die zijn vanaf elke computer beschikbaar, althans voor zover hij beschikt over een internetverbinding en een browser. Moest de verbinding verbreken kunt u offline rustig verder werken zonder documenten kwijt te spelen

De tekstverwerker en spreadsheet zijn eenvoudig en overzichtelijk. Alle basisfuncties zijn aanwezig en te bereiken via een handige en duidelijke navigatiebalk. Via de 'Workspace Manager' kunt u snel verder aan een project werken doordat u zelf kiest welke programma's u opent met een enkele klik.

Doordat u toegang hebt via elke computer hoeft u niet meer te zeulen met datapennen, losse bundels papier of andere opslag en vervoermiddelen voor uw projecten en documenten.

Het exporteren van je documenten kan momenteel naar de meest courante formaten, met name Word en Excel. Peepel.com is een handige tool voor wie graag mobiel en handenvrij werkt aan projecten en/of documenten zonder de volledigheid van een 'volwaardige' bureau toepassing te verwachten.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud