Souki.com: u bent wat... een ander eet

Websites waar u kunt lezen wat anderen van een bepaald restaurant vinden, die kennen we al langer. Wat Souki.com bijzonder maakt, is dat het restaurants, maar ook andere uitgaansgelegenheden en zelfs mensen voor u opspoort die gegarandeerd helemaal uw ding zijn. Althans, dat is het streven.

Souki.com, een site van Nederlandse makelij, werkt volgens het zogeheten TwinMatch-principe. Daarbij worden uw interesses en eventuele beoordelingen van restaurants vergeleken met de gegevens van andere mensen met - bij benadering - dezelfde smaak als u. Zoals wel vaker geldt bij dit soort Web 2.0-initiatieven: hoe meer mensen eraan meewerken, hoe relevanter de resultaten. Souki.com is gloednieuw, dus er is wat dat betreft nog wel wat werk aan de winkel. Sowieso dekt de dienst vooralsnog uitsluitend Nederland, maar volgens oprichter Ernstjan Albers zal tegen eind mei ook Belgiƫ gecoverd zijn.

De 'entertainment zoekmachine' is wel al erg goed uitgerust om in de toekomst zeer nauwkeurige adviezen te geven. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met uw locatie, het bedrag dat u wilt spenderen, de betaalmogelijkheden, allerlei faciliteiten en natuurlijk de mening van anderen. De etablissementen die na het filteren overblijven, worden keurig getoond op een Google-mapje. Een versie voor de mobiele telefoon is reeds in de maak.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud