Verzamelplaats voor fans

Geen idee hoe fans van kleurpotloden of pakweg het Mandarijns in de donkere dagen voor het internet gelijkgestemde zielen vonden, maar nu zijn daar nieuwsgroepen en 'communities' als Fanpop voor.

Fanpop is een linksite, niet meer of niet minder. Maar ze doet het wel goed. De site is verdeeld in een aantal 'spots': groepen die links en artikels rond één onderwerp verzamelen. Zo is er een 'Cooking spot', 'Google Spot', 'Ukulele Spot', enzoverder. Eens je geregistreerd bent, kan je lid worden van zo'n spot en zelf interessante links, video's, foto's en nieuwsberichtjes aanleveren, of discussiëren op de spotforums.

Op het forum van de voornoemde 'Ukulele Spot', bijvoorbeeld, gaat het over welke grootte van ukelele nu de beste is. De meeste forums zijn niet erg actief, maar de links op de spots worden vaak geüpdatet. Wist u bijvoorbeeld dat er zoveel sites over thee, of blogs over chocolade waren? De 'headlines' geven je dan weer een overzicht van de laatste artikels die gevonden werden over, bijvoorbeeld, hamsters.

Een uurtje fanpop surfen brengt je heel wat kennis bij die je zelden of nooit nodig zal hebben, maar het is een leuke manier om de tijd te doden.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud