Wie wordt Sudoku Samoerai?

Kruiswoordraadsels invullen is een eenzame bezigheid. Tot voor kort gold dat ook voor sudoku's. Maar dat is nu voorgoed verleden tijd. Voortaan kunt u uw sudoku-krachten meten met de waardigste tegenstanders ter wereld.

Sudoku Combat, het lijkt wel een titel van Aziatische 'martial arts game'. Maar het is eigenlijk niets meer (of minder) dan een online verzamelplaats voor Sudoku-liefhebbers en -verslaafden die hun snelheid willen meten met de besten der aarde.

Zelf maken we met onze zes minuten oplostijd voor de gemakkelijkste sudoku wellicht weinig kans. Maar wie zich op minder dan een minuut door zo'n puzzel worstelt, moet het wellicht een kick geven om zich te meten met andere 'sudoku masters'. U hebt de keuze om te spelen tegen een vriend, die u via de site kunt uitnodigen, of tegen een onbekende tegenstander die zich op dat moment op de site bevindt.

U kunt ook vermijden dat u tegen al te zware tegenstanders moet uitkomen: op basis van uw gespeelde wedstrijden krijgt u een score toegewezen, die een beeld geeft van uw 'sudoku power'. Op basis daarvan kunt u al te gemakkelijke of moeilijke tegenstanders vermijden, door zelf het scorebereik van uw tegenstander te bepalen. In ons geval bleken er weinig tegenstanders beschikbaar met een scorebereik tussen O en 5.

Een aanrader voor al wie sudoku's oplossen een hippe sport vindt!

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud