leading story

Zwitsers vinden nieuwe chocolade uit in Wieze

©REUTERS

De Zwitserse chocoladefabrikant Barry Callebaut heeft een natuurlijk roze chocolade bedacht. Die voegt zich bij de pure, de witte en de melkchocolade. Jaren hebben onderzoekers in Barry Callebauts laboratorium in Frankrijk en in de Belgische gemeente Wieze onderzoek verricht naar een vierde chocoladesoort, naast de drie bekende. Het resultaat is ‘rubychocolade’, die wordt gemaakt met bestanddelen uit de rubycacaoboon.

Lees verder

Uw limiet van 5 gratis artikels is bereikt

Kies een formule en lees meteen verder
Compleet
Meer info
43,50
per maand
  • Elke dag de krant in uw bus
    incl. weekend + Netto en Sabato
  • Elke dag
    de krant op tablet, smartphone of pc
  • Onbeperkt
    toegang op tijd.be
Meest gekozen
Digitaal & weekend
Meer info
39,-
per maand
  • Elke zaterdag
    de weekendkrant, Netto en Sabato in uw bus
  • Elke dag
    de krant op tablet, smartphone of pc
  • Onbeperkt
    toegang op tijd.be
Digitaal
Meer info
1,-
eerste maand
  • Elke dag
    de krant op tablet, smartphone of pc
  • Onbeperkt
    toegang op tijd.be
U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen van de aankoop af te zien.