Nieuw Eén- en VTM-programma heet 'Wauters vs. Waes'

Het nieuwe gezamenlijke tv-programma van Eén en VTM heet 'Wauters vs. Waes'. Zondagavond om 19.50 uur kregen de kijkers van beide zenders al een voorproefje, in een korte uitzending die besliste over de titel van het programma. Dat hebben VTM en VRT zondagavond laten weten in gelijklopende persberichten.

In hun zelfbedachte eerste proef gingen Tom Waes en Koen Wauters direct voor een extreme uitdaging: saunazitten. Bedacht in Finland en even simpel als gevaarlijk: de kandidaten kruipen in een sauna en wie het langst kan blijven zitten, wint. Een dokter en een medisch team hielden een oogje in het zeil. Na 35 minuten was het afgelopen voor Tom Waes, die rood aangelopen moest opgeven.

Daarmee was het verdict over de titel gevallen: 'Wauters vs. Waes'. In de loop van de volgende maanden starten de opnames van het zenderoverschrijdende programma en vechten Koen en Tom hun strijd uit. De uitzenddatum van het programma - in het voorjaar van 2014 en afwisselend op Eén en VTM - is nog niet bekend.

Ook het aantal programma's staat nog niet vast, zo is vernomen van Sara Vercauteren, woordvoerder van VMMa. Alle ideeën en uitdagingen voor 'Wauters vs. Waes' worden ingewacht op www.wautersversuswaes.be

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content