Advertentie
Advertentie

Stem nu voor uw favoriete nieuwe merk

Op vrijdag 8 december weten we welk merk de titel mag dragen van ‘Belgium’s New Brand of the Year’. Uw stem kan er mee over beslissen.

Een sterk merk vormt een van de fundamenten van een succesvolle onderneming. Daarom verkiest De Tijd, samen met de marketingorganisatie BAM, al voor het derde jaar op rij het beste nieuwe merk van ons land. De Belgium’s New Brand of the Year Award bekroont Belgische merken die maximaal vijf jaar oud zijn, die zich met succes konden onderscheiden van de concurrentie, en die resultaten hebben geboekt met een nieuwe consumentenervaring.

Een professionele jury selecteerde uit de inzendingen vijf merken die als finalisten naar de titel meedingen. De lezers van De Tijd en van onze Franstalige zusterkrant L’Echo kunnen nu mee bepalen wie de winnaar wordt. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse congres van de Belgian Association of Marketing (BAM), op 7 en 8 december in Brussels Expo.

Advertentie

U kunt uw stem uitbrengen op één van deze vijf genomineerden:

Foodbag.be : Gents bedrijf dat kookboxen aan huis levert met verse en lokale ingrediënten en recepten.

POM : een mobiele app om digitale én papieren facturen snel met uw smartphone te betalen.

Saroléa : een oud Belgisch motomerk dat een nieuw leven kent als fabrikant van elektrische moto’s.

Simone a Soif : Een biologisch, artisanaal drankje op basis van stoom uit planten, gemixt met versgeperste groenten- en fruitsappen en water.

Breng hier uw stem uit tot en met 24 november (stemmodule werkt alleen op pc, niet op mobiele apparaten):


Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.