Deze artikels las u het meest op tijd.be

De registratie van asielzoekers aan het Klein Kasteeltje in Brussel. ©BELGA

2018 was het jaar van woelige beurzen, een onstabiele regering en een grillig klimaat. Hier vindt u de meest gelezen artikels van het jaar.

1. Uitgelegd: het VN-migratiepact

De aanleiding van de regeringsval eind december was het VN-migratiepact. De N-VA had daar fundamentele bezwaren bij. Wat dat pact precies inhield, was in 2018 het meest gelezen artikel op onze site.

 

2. 'Er staan ons temperaturen tot 55 graden te wachten'

In het jaar van de klimaattop in Polen ligt het milieu u na aan het hart. Het interview met de Franse klimaatexpert Jean Jouzel pal in de zomer is het op een na meest gelezen artikel op tijd.be.

 

3. 'Honderdduizenden delen woede van Schild & Vrienden'

Het VRT-programma 'Pano' bracht begin september een spraakmakende reportage over de studentikoze extreemrechtse club Schild & Vrienden. Met Christophe Busch, criminoloog en directeur van Kazerne Dossin, het Holocaust- en mensenrechtenmuseum in Mechelen, spraken we over het ontstaan, het gevaar en de reactie op de beweging.

 

4. Wall Street jojoot tussen winst en verlies

Een bewogen jaar, dat is het minste dat je kan zeggen over de beurzen. Onze live berichtgeving bij de markten hoort steevast bij de meest gelezen stukken op de site, en op 6 februari vond u nog meer dan anders uw weg naar onze marktenberichtgeving.

 

5. Het rapport van uw gemeente

De Tijd ging op zoek naar publieke cijfers over alle Vlaamse gemeenten. Mobiliteit, veiligheid, netheid, jobgroei... Allemaal domeinen waarop gemeentebesturen een impact kunnen hebben. Voor u op zondag 14 oktober naar het stemhokje trok, lazen velen onder u het rapport van uw gemeente.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud