Advertentie
Advertentie

Deze wifi-parasol staat deze zomer misschien op uw strand

De Shadow Wifi van Happiness Brussels ©YouTube / Happiness Brussels

Gratis internet op het strand én gratis bescherming tegen de zon: het kan deze zomer ook aan de Belgische kust, dankzij een inventieve campagne van het reclamebureau Happiness Brussels.

Happiness ontwikkelde de ‘Shadow Wifi’, een gigantische parasol die tegelijk een hotspot is met gratis internet... maar dan alleen indien u zich precies in de schaduw van de parasol bevindt.

De Shadow Wifi maakt uiteraard deel uit van een campagne die zonnebaders moet wijzen op de gevaren van een te lange blootstelling aan de zon. Alleen al in ons land lopen volgens de Stichting tegen kanker elk jaar 20.000 mensen huidkanker op omdat ze zich onvoldoende beschermen.

Strandgangers die van het gratis internet gebruik willen maken, moeten zich registreren en krijgen daarbij meteen de nodige voorlichting om hun huid beter te beschermen.

De Shadow Wifi draait gedurende de dag mee met de zon, zodat hij altijd een maximale schaduw kan bieden. Dat gebeurt met behulp van een camera die in de gaten houdt waar de zon zich bevindt.

De wifi-parasol werd al eerder uitgetest in Peru en lijkt nu op weg om de wereld te veroveren. Er is onder meer interesse uit Australië, Nieuw-Zeeland, de VS en Portugal, meldt La Dernière Heure.

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud