Advertentie

Gert Verhulst stopt als 'Gertje van Samson'

Studio 100-topman en mediafiguur Gert Verhulst. ©BELGA

'Samson en Gert' is niet meer. Gert Verhulst, de tv-persoonlijkheid en sterke man achter Studio 100, zal niet langer optreden met de pratende hond.

Dat maakte Studio 100 dinsdagochtend bekend op een persconferentie in Schelle, in de hoofdzetel van het bedrijf. 

Gert Verhulst (51) was voor het eerst samen met Samson te zien in december 1989. Verhulst was toen omroeper bij de toenmalige BRT. Om kinderprogramma's op een ludieke manier aan te kondigen, zat er een pratende hond aan zijn zijde. Daar vloeide de tv-serie 'Samson en Gert' uit. 

Jubileum

Het was de basis van het succesvolle entertainmentbedrijf Studio 100. Maar na 800 afleveringen, 28 kerstshows en 17 albums zet Verhulst er nu een punt achter. Hij zal niet meer verschijnen aan de zijde van Samson. De pratende hond gaat wel door. Of er een opvolger voor Verhulst komt, is nog niet duidelijk. 

Wie Verhulst nog samen met Samson aan het werk wil zien, kan dat nog. Er komt een jubileumshow, die van start gaat in de kerstvakantie. Studio 100 trekt daarvoor naar het pop-uptheater in Puurs, waar eerder ook al de musical '40-45' en optredens van de meidengroep K3 op het programma stonden.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud