Goedele Liekens binnenkort op Britse tv

Goedele Liekens ©Photo News

Goedele Liekens krijgt een eigen programma op de Britse tv-zender Channel 4. De ex-miss België gaat in 'Sex in Class' Britse jongeren seksueel opvoeden.

Volgens Liekens wordt seksuele opvoeding in Britse scholen 'hopeloos achterhaald' behandeld. Het onderwerp moet 'aangepast en begrijpelijk' gebracht worden vanaf een jonge leeftijd, aldus de Vlaamse sekseperte. Het Verenigd Koninkrijk is volgens haar 'te lang te preuts' omgegaan met seksuele opvoeding. Tegelijk heeft het land het hoogste aantal tienerzwangerschappen van heel Europa.

In het programma 'Sex in Class' bezoekt Liekens tieners van 15 en 16 in klassen en homes. Samen bespreken ze relaties, seks en liefde. Ook de ouders worden daarbij betrokken. Er is voorlopig enkel een pilootaflevering van 1 uur gepland. Blijkt die succesvol, dan maakt Channel 4 een serie van het programma.

Naast Channel 4 is Liekens ook op RTL4 te zien. Vorig jaar tekende de ex-miss een exclusiviteitscontract voor drie jaar met Nederlands grootste commerciële zender. Ze presenteerde al De Dokter en Divorce Hotel. In het nieuwe tv-seizoen geeft Liekens koppels les in Sex Academy.

 

 

 

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud