Bestellingen lopen vlot bij Barco

Premier Di Rupo bezocht vorige maand, in de marge van de algemene vergadering van de Verenigde Naties, de Barco exhibition shop in New York - Foto Belga

Barco heeft in het derde kwartaal van dit jaar voor 291,2 miljoen euro bestellingen geboekt of een stiging van 14,8 procent in vergelijking met dezelde periode vorig jaar.

Barco publiceerde voorbeurs een trading update over het derde kwartaal. Daaruit blijkt dat niet alleen de bestellingen stijgen. Barco sloot het derde kwartaal af met een orderboek van 503,3 miljoen euro, een stijging van 1,8 miljoen euro in vergelijking met 30 september 2011.

De omzet bedroeg 285 miljoen euro in het derde kwartaal, een stijging met 13 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Over de eerste negen maanden van 2012 klokte de omzet af op 816 miljoen euro, een stijging met 10 procent.

Voorts laat Barco weten dat de bedrijfskasstroom en de bedrijfswinst zijn gestegen in vergelijking met vorig jaar. Ook de nettokaspositie ging er in het derde kwartaal op vooruit.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud