Will.i.am stapt in tech-sector met polstelefoon

De Puls van will.i.am

De Amerikaanse popster en designer will.i.am lanceert een nieuwe lijn producten in het snijveld van mode en technologie. Zijn eerste product: de ‘Puls’, een polsband die de telefoon kan vervangen.

Op dit moment wordt de productcategorie van wearables (draagbare technologie) helemaal gedomineerd door de technologiebedrijven, zegt will.i.am. Daarom wil hij nieuwe producten op de markt brengen die vooral ook modieus zijn. Want daar schort het volgens veel waarnemers aan bij de huidige generatie smartwatches en polsbandjes.

Het eerste product in zijn productlijn ‘i.am+’ wordt de Puls, een hele grote en dikke polsband die niet afhankelijk is van een telefoon om te communiceren omdat hij zelf over een 3G-connectie beschikt. Met de Puls zal je handenvrij kunnen sms’en, bellen en je sociale media gebruiken. Om te bellen, is het niet nodig zijn om het ding bij je mond te houden.

Will.i.am heeft het liever niet over een uurwerk, maar over een smartphone die rond de pols past. De Puls bevat ook een gps-functie, beperkte fitnessfuncties en een stappenteller. Een lanceerdatum is er nog niet, maar in de VS zou het toestel rond de feestdagen op de markt moeten komen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud