Luxemburgse operator Join Experience via Base actief in België

Een beeld van de website van Join Experience. ©Join Experience

De telecomperator Base heeft een akkoord gesloten met het Luxemburgse bedrijf Join Experience, dat in heel Europa eenvormige beltarieven wil aanbieden.

Door het akkoord kan Join Experience in België actief worden als ‘virtuele operator’ of MVNO. Dat houdt in dat het merk met eigen tarieven kan uitpakken en zelf klanten werft, maar het eigenlijke communicatieverkeer over het netwerk van Base laat lopen. Die laatste ontvangt daarvoor een vergoeding.

Join Experience is een jonge operator die vorig jaar door enkele Luxemburgse ondernemers (Pascal Koster, Claude Lüscher en Frank Fischer) werd opgericht, via een joint venture met de groep Post Luxembourg. Ze mikken op het groeiende publiek van consumenten en ondernemingen die in heel Europa actief zijn, door één pan-Europees tarief aan te bieden voor spraak- en dataverkeer. Het is geen toeval dat het bedrijf zijn wortels heeft in Luxemburg, een klein landje waar tienduizenden expats en grensarbeiders wonen en werken.

Join Experience heeft in het Groothertogdom ook enkele eigen winkels en zei begin dit jaar dat het ook in ons land 5 à 7 winkels wil openen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud