71ste editie boekenbeurs heeft groot BV-gehalte

De komende boekenbeurs, die op woensdag 31 oktober in Antwerpen haar deuren voor het grote publiek opent, heeft dit jaar een uitermate groot BV-gehalte. Dat zegt de organisator van het literaire evenement, Boek.be, die hoopt dat het aantal bezoekers de kaap van 170.000 rondt.

Onder meer tennissterren Kim Clijsters en Dominique Monami, motorcrosser Stefan Everts, zanger Rob De Nijs, actrice Janine Bischops, acteur Gaston Berghmans, poolreiziger Dixie Dansercoer, zanger Roel Vanderstukken, zangeres Natalia, ex-doelman Jean-Marie Pfaff, tienermoeder Stephanie Planckaert en haar vader Eddy Planckaert, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, acteur Steph Goossens en jeugdidolen Mega Mindy en Jelle Clymans zullen in eigen persoon hun publicaties op de beurs signeren.

Elk jaar zijn er wel een hele reeks Bekende Vlamingen die in hun pen kruipen en op de boekenbeurs verschijnen, maar dit jaar zouden ze nog meer dan anders opvallend aanwezig zijn. "Dat is natuurlijk een keuze van de uitgeverijen, waar wij niets op tegen hebben. Het trekt sowieso een ruim publiek naar de beurs", zegt Patricia De laet van Boek.be. (SER)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud