Advertentie

Achttienjarig meisje komt om na aanrijding op zebrapad in Kontich

In Kontich is zondagmiddag een 18-jarig meisje om het leven gekomen toen ze tijdens het oversteken op een zebrapad werd gegrepen door een wagen. De bestuurder daarvan heeft verklaard dat hij door het groene licht reed, een onderzoek moet nog uitwijzen of dat inderdaad het geval was. Dat zegt de lokale politie van de zone Hekla.

Het meisje woonde in de buurt en was op het ogenblik van de feiten te voet onderweg naar huis. Ze stak omstreeks 15 uur het zebrapad op het kruispunt van de Drabstraat met de Pierstraat en de N171 over toen ze werd gegrepen door een wagen die richting Edegem reed. Het slachtoffer werd nog ettelijk meters meegesleurd en moest in kritieke toestand worden overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze om 17 uur bezweken aan haar verwondingen.

De 34-jarige bestuurder van de wagen stopte meteen na het ongeval. Hij legde een negatieve ademtest af en verklaarde dat het licht voor hem op groen stond. Een verkeersdeskundige van het parket is ter plaatse de nodige vaststellingen gaan doen, verder onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder het bij het rechte eind had. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud