Advocaten van Martin en Lejeune dienen beiden klacht in

De advocaten van Jean-Denis Lejeune en Michelle Martin hebben maandagochtend klacht ingediend bij de procureur des konings van Namen omdat het gesprek dat ze met elkaar hadden beluisterd kon worden door een journaliste. Dat meldt de advocaat van Lejeune, Georges-Henri Beauthier, maandag.

Lejeune en Martin ontmoetten elkaar zaterdag in de buurt van het klooster van Malonne, waar de ex-vrouw van Marc Dutroux verblijft. Bij het gesprek waren twee bemiddelaars van de vzw Médiante aanwezig en ook de zoon van Jean-Denis Lejeune. Het gesprek tussen Martin en Lejeune werd gedurende een 50-tal minuten afgeluisterd door een journaliste via de gsm van een bemiddelaar.

Zaterdag lieten de advocaten van Lejeune en Martin al weten dat ze klacht zouden indienen. De advocaten benadrukten dat de inhoud van de bemiddeling een private aangelegenheid is en dat hun cliënten dat private karakter willen bewaren.

Meester Georges-Henri Beauthier gaf maandag niet veel details over de klacht. "Mijn cliënt en de raadsman van Michelle Martin vinden het niet opportuun om informatie te geven over de inhoud van de klacht."

(STR)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud