Avondopeningen autokeuringscentra zijn een succes

De avondopeningen van de autokeuringscentra zijn een succes, aldus Goca, de koepel van de Belgische keurings- en rijexamencentra. Ook de nationale website waarop afspraken kunnen gemaakt worden werd vaak geraadpleegd en gebruikt. Dat meldt de woordvoerster van Goca woensdag aan Belga.

Sinds 1 september 2009 zijn de openingsuren van de keuringscentra uitgebreid op maandag en/of donderdag tot 19 uur. Op andere weekdagen zijn de centra open tot 17.00 uur.

Voor de periode van september 2009 tot eind december 2009, werden meer dan 20.500 keuringen van alle types uitgevoerd tijdens de avondopeningen. "Hierbij stelt men vast dat het gemiddeld aantal keuringen vrij sterk is gestegen op de maandagavonden van december, dankzij de tv-campagne voor de website www.afsprakenautokeuring.be", aldus Goca. Meer recente cijfers zijn nog niet beschikbaar.

Meer dan 28.000 klanten hebben in 2009 de nationale website www.afsprakenautokeuring.be geraadpleegd. Via deze website en de particuliere websites van autokeuringscentra werden er meer dan 240.000 afspraken gemaakt. Het gemiddelde aantal bezoekers per maand op de nationale website steeg in de periode januari tot juli 2010 met 80 procent in vergelijking met de periode september tot december 2009. Die sterke toename heeft volgens Goca alles te maken met de tv-campagne die in december 2009 en juli 2010 werd gevoerd. (MUA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud