Belg in voorhechtenis in noorden van Frankrijk na dood liefdesrivaal

Een Belg van ongeveer 50 jaar oud is in Hargnies, in de buurt van Maubeuge in het noorden van Frankrijk, opgepakt en in voorlopige hechtenis geplaatst omdat hij ervan verdacht wordt een vriend te hebben doodgeslagen. Dat heeft het Franse persbureau AFP zaterdag vernomen van een bron dicht bij het onderzoek.

Een koppel, beide vijftigers, kwam in de nacht van donderdag op vrijdag thuis. Toen de man naar binnen wou gaan, werd hij echter verrast door een aanvaller die hem in het huis stond op te wachten. De aanvaller sloeg de man met een houtblok op het hoofd, aldus de bron dichtbij het onderzoek, die daarmee informatie van de krant La Voix du Nord bevestigt. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten, overleed het slachtoffer ter plaatse.

De politie heeft een vermoedelijke dader opgepakt. Het zou gaan om een een man van een jaar of vijftig met de Belgische nationaliteit.

De man zou bevriend zijn met het koppel. Volgens de onderzoekers zou hij een verhouding hebben gehad met de vrouw van het slachtoffer. Nog volgens de bron, zal de man zaterdagnamiddag voor het parket van Valenciennes worden gebracht. (MUA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud