Bewolkt met regen

Het is zondagmiddag meestal bewolkt met van tijd tot tijd regen. In de Ardennen valt eerst nog natte sneeuw die overgaat in regen. Later verschijnen er enkele opklaringen aan de kust en over het noordwesten van het land. Er waait een matige tot vrij krachtige, aan zee een krachtige westenwind. De maxima bedragen 2 graden op de Hoge Venen en 6 tot 9 graden elders.

Zondagavond en -nacht is het wisselend bewolkt met enkele buien. Hoog in de Ardennen zijn dat winterse buien. Er waait een pittige noordwestenwind. De minima schommelen rond het vriespunt in Hoog-België tot 5 graden aan de kust.

Maandag is het wisselend bewolkt met enkele buien. Aan zee is er daarbij kans op onweer. In de Ardennen zijn dat sneeuwbuien. Er staat een matige, aan zee een krachtige wind eerst uit noordwest, later ruimend naar noord tot noordoost. De maxima liggen rond het vriespunt in de Ardennen tot 6 graden aan zee.

Van dinsdag tot en met donderdag is het kouder maar er valt weinig neerslag. In de nacht en ochtend komt lichte vorst voor en overdag wordt het zowat 3 graden. Aan het einde van de week toenemende neerslagkansen, meer wind en overgang naar een zachter weertype. (VOC)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud