Brussels parlementslid schildert gehandicaptenparkeerplaats opnieuw blauw

Een man uit Haren die al maanden wacht op het opfrissen van de gehandicaptenparkeerplaats voor zijn deur heeft vanochtend steun gekregen van Brussels parlementslid Els Ampe. De Open Vld'ster stak haar handen uit de mouwen en schilderde de parkeerplaats eigenhandig opnieuw blauw.

Met haar actie wil Ampe benadrukken dat basismobiliteit voor iedereen moet gegarandeerd worden. Bovendien vindt de politica dat de bevoegde diensten de redelijke termijn ruim hebben overschreden om in actie te schieten.

Na openbare werken in het voorjaar was de blauwe kleur van de gehandicaptenparkeerplaats zo goed als verdwenen waardoor de plaats vaak bezet wordt door andere bestuurders.

De gewestelijke dienst DBO-Signalisatie kreeg een eerste melding van het probleem op 15 maart en beloofde snel in actie te schieten. De belofte werd tot drie maal toe telefonisch bevestigd maar niet uitgevoerd. Bij een vierde contact met DBO-signalisatie bleek het dossier spoorloos en kon niet gezegd worden wanneer het likje blauwe verf zou aangebracht worden. (KAV)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud