Busongeval Ranst - Parket laat autopsie uitvoeren op lichaam buschauffeur

Het parket van Antwerpen laat maandag weten dat er een autopsie zal worden uitgevoerd op het lichaam van de Poolse buschauffeur die zondagochtend aan het stuur zat van de bus met Russische jongeren die op de E34 in Oelegem (Ranst) crashte. Bij dat ongeval kwamen naast de chauffeur zelf nog vier personen om. Het parket wil door middel van de autopsie te weten komen of de man in kwestie mogelijk al iets overkwam net voor het ongeval.

Over de oorzaak van het ongeval bestaat momenteel nog veel onduidelijkheid. Er waren wellicht geen andere voertuigen bij betrokken, maar waarom de chauffeur plots van zijn baan afweek om vervolgens in de berm vijf meter lager naast de snelweg terecht te komen, wordt nog volop onderzocht.

Het parket laat ook weten dat het pas voort over de zaak zal communiceren eens het over alle bevindingen beschikt, zoals het rapport van de verkeersdeskundige. Ook de slachtoffers of familie van de slachtoffers zullen eerst worden ingelicht over de conclusies van het onderzoek. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud