Droge en zonnige dag

Vanmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met flinke zonnige perioden. Er waait een zwakke, aan zee een matige noordenwind. De maxima bedragen min 4 graden in de Ardennen en 0 tot plus 4 graden elders. Vanavond en -nacht is het droog met geregeld opklaringen. De minima bedragen min 2 graden aan zee, min 4 in het binnenland tot min 11 graden op de Hoge Venen.

Morgen is er een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden. Over het noorden is een winters buitje mogelijk. Elders blijft het vrijwel droog. Er staat een matige, langs de kust een vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. De maxima bedragen min 4 graden in de Ardennen tot plus 2 graden in het westen van het land.

Donderdag neemt de bewolking toe 's avonds, gevolgd door neerslag. De middagtemperatuur komt maar net boven het vriespunt uit. Vrijdag krijgen we regen, veel wind en algemene dooi. In het weekend en ook begin volgende week is het vrij zacht met af en toe regen of enkele buien. De middagtemperatuur schommelt rond 9 graden. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud