Droge en zonnige Open Wervendag

Afgelopen nacht daalde het kwik in Elsenborn tot -1,3 graden, in Kleine Brogel tot -1. Op vele andere plaatsen trad vorst aan de grond op. Zondagmiddag blijft het droog met flinke zonnige perioden. Er waait een zwakke, veranderlijke wind. De maxima bedragen 10 tot 15 graden. Zondagavond is het vrij zonnig. Zondagnacht wordt het helder tot licht bewolkt en het koelt opnieuw flink af. De minima bedragen min 1 graad op de Hoge Venen en 3 tot 6 graden elders.

Maandag is het droog en vrij zonnig. 's Avonds neemt de bewolking toe vanuit het westen en 's nachts gaat het regenen. Er staat een matige, aan zee later een vrij krachtige zuidwestenwind. De maxima bedragen 14 tot 19 graden.

Dinsdag en woensdag is het koel met af en toe buien. De middagtemperatuur schommelt rond 11 graden. Donderdag blijft het meestal droog met zon afgewisseld door wolkenvelden. Vrijdag en in het weekend wordt het wisselvallig. De middagtemperatuur schommelt donderdag rond 13 graden, daarna is het ongeveer 16 graden. (DWM)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud