E40 richting Frankrijk terug open voor het verkeer

De E40 richting Frankrijk is weer open voor het verkeer. Door een dodelijk ongeval in Gistel was die autosnelweg vanmorgen afgesloten. Het verkeer werd in Jabbeke omgeleid naar de A10 richting Oostende. Ook die omleiding zorgde voor nog meer fileleed richting kust.

Vanmorgen rond 9 uur raakte een mobilhome verpletterd tussen twee vrachtwagens op de E40 in Gistel. Dat dodelijk ongeval zorgde voor heel wat verkeersproblemen richting de Westkust. Rond halftwaalf was de E40 richting Duinkerke terug open voor het verkeer. Er staat wel nog steeds een file van Varsenare tot Gistel. De rechterrijstrook blijft voorlopig versperd.

Door het afsluiten van de E40 in Jabbeke moest het verkeer omgeleid worden via de A10 naar Oostende. Er werd aangeraden om de afrit Oudenburg te nemen en zo langs het kanaal tot voorbij Gistel te rijden. Door deze omleiding raakte ook het verkeer op de secundaire wegen in Oudenburg, Gistel en Oostende danig in de knoop. Ook op de A10 zelf staat bij het binnenrijden van Oostende een file vanaf Zandvoorde. (KAV)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud