Fietser gegrepen door trein in Boutersem: identiteit nog niet gekend

Politie en parket tasten nog steeds in het duister over de identiteit van de wielertoerist die donderdagavond omstreeks 17 uur verongelukte aan de spoorwegovergang in de Kolemveldstraat in het Vlaams-Brabantse Boutersem. De man stak de gesloten overweg over nadat een eerste trein was voorbijgereden, maar werd gegrepen door een trein die vanuit de andere richting kwam.

Het parket werd verwittigd en de wetsdokter en het labo kwamen ter plaatse. De eerste bekommernis van de spoorwegpolitie en het Leuvense parket is de identiteit van de verongelukte man te achterhalen. Hij had immers geen identiteitsbewijs of gsm-toestel op zak.

Op verzoek van de procureur des Konings van Leuven roept de politie getuigen op om zich te melden.

De fietser was een blanke man met kort bruin haar. Hij had een kleine haarsik op de onderlip. Zijn ogen waren licht van kleur. De man was gekleed in wieleroutfit. Hij droeg een korte zwarte fietsbroek en een wielershirt met het logo van 'Universitaire Ziekenhuizen Leuven 75 jaar'. Het gaat om het oude logo van de universitaire ziekenhuizen van Leuven. De man droeg verder een fietshelm van het merk Agu, fietsschoenen, zwarte fietshandschoenen met gele boord en een grijze fietsbril met oranje glazen. Hij had eveneens een uurwerk met zwart bandje, een mp3-speler en twee huissleutels bij zich. De man reed op een zilverkleurige racefiets van het merk BULLS. De fiets droeg de vermelding www.bicyclezone.be. Hij had een witte drinkbus bij zich.

(DTM)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud