Gepensioneerde agent brengt ex-vriendin, schoonzoon en vervolgens zichzelf om het leven

Een 63-jarige ex-agent, die sinds kort met pensioen is, heeft in Wallonië zijn gewezen vriendin en een van zijn schoonzonen om het leven gebracht. De man is daarna zelf uit het leven gestapt.

De man was naar Hotton (provincie Luxemburg) afgezakt om er de man van een van zijn dochters te doden. Daarna ging hij naar Herstal (provincie Luik), waar hij zich even voor 11 uur begaf naar de woning van zijn ex-vriendin, die hij vervolgens met een schot in de nek om het leven bracht.

Daarna maakte de gepensioneerde politieman zelf een einde aan zijn leven door zich voor een trein te werpen. Dat gebeurde rond 13.15 uur aan het station van Milmort, een deelgemeente van Herstal.

Het parket van Luik, de gerechtelijke politie, een wetsgeneesheer en een wapendeskundige hebben zich begeven naar de plaatsen waar de twee misdaden werden gepleegd.

Door de zelfdoding werd dinsdagnamiddag het treinverkeer op de lijn Luik-Guillemins - Liers tijdelijk onderbroken. Momenteel is daar nog altijd een spoor versperd. (KAV)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud