Hardleerse verkeersovertreder heeft derde ongeval met vluchtmisdrijf in twee weken

Een 34-jarige man uit Sint-Lambrechts-Woluwe heeft gisterenavond voor de derde maal in twee weken tijd een ongeval veroorzaakt en vervolgens vluchtmisdrijf gepleegd. Bij twee van die ongevallen bleek bovendien dat hij teveel gedronken had en in dezelfde periode werd hij nog eens betrapt op dronken rijden. Dat meldt het Brusselse parket. Tot nog toe kon hij niet aangehouden worden en kon zijn rijbewijs nog niet ingetrokken worden.

Op 8 juni had de dertiger al een ongeval veroorzaakt in Sint-Lambrechts-Woluwe waarna hij er vandoor was gegaan en een dag later werd hij bij een verkeerscontrole betrapt terwijl hij dronken achter het stuur zat. Nog een dag later, op 10 juni, veroorzaakte hij opnieuw een verkeersongeval, waarna hij opnieuw vluchtmisdrijf pleegde. Toen de politie hem oppakte, bleek bovendien dat hij opnieuw teveel gedronken had. Zaterdagavond herhaalde dat scenario zich nog eens.

Omdat er bij de ongevallen geen gewonden vielen, kon de man niet aangehouden worden. Politie en parket konden zijn rijbewijs ook niet in beslag nemen omdat hij dat bij geen enkel van de incidenten bij had.

De dertiger heeft al een waslijst aan veroordelingen door de politierechtbank opgelopen. Het parket is vast van plan om die lijst veroordelingen nog wat langer te laten worden. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud