Advertentie

Het blijft koud

Vanmiddag wordt het van het noordwesten uit droger met opklaringen. Er staat een matige, langs de kust een krachtige wind uit noord tot noordwest. De maxima schommelen rond het vriespunt in de Ardennen, 5 graden in het binnenland en 7 graden vlak aan zee.

Vanavond verschijnen er winterse buien aan de kust. Landinwaarts is het nog overwegend droog met opklaringen. 's Nachts komen verspreid in het hele land buien voor. In het westen zijn dat buien van regen of natte sneeuw. In het oosten gaat het om natte sneeuw of sneeuw. De minima bedragen min 3 graden in Hoog Belgiƫ, iets boven nul in het binnenland tot 3 graden aan zee.

Morgen schijnt de zon af en toe maar er komen ook buien voor van smeltende sneeuw of sneeuw. De west tot noordwestenwind is matig, aan zee tijdelijk nog vrij krachtig. De maxima zijn min 1 graad in de Ardennen en 2 tot 5 graden elders.

Vrijdag tot en met dinsdag is het tamelijk koud winterweer bij temperaturen overdag iets boven het vriespunt in Laag- en Midden Belgie. In de nacht en ochtend treedt meestal lichte vorst op. Boven de sneeuwlaag in de Ardennen kan het plaatselijk streng vriezen. In deze regio komt het kwik overdag niet eens boven nul. Verder kunnen af en toe winterse buien voorkomen. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud