Inbrekers roven bingokasten in horecazaken leeg in Antwerpen

Afgelopen nacht kregen vier horecazaken in Antwerpen inbrekers over de vloer. Ze hadden het vooral gemunt op de geldlades van bingokasten. Van de daders ontbreekt elk spoor, meldt de lokale politie van Antwerpen.

De uitbaatster van café Koozi aan de De Leescorfstraat in Borgerhout stelde vanmorgen vast dat een ruit was stukgeslagen. De geldlade van een bingokast was opengebroken en leeggehaald. Ook de kassa op de toog werd geopend, maar daarin was geen geld achtergelaten.

Ook de uitbater van café Grelha aan het Sint-Jansplein werd het slachtoffer van een inbraak. Toen hij er zaterdagmorgen aankwam, bleken er twee deuren te zijn geforceerd. Twee bingokasten waren opengebroken en het geld werd eruit gestolen.

Hetzelfde verhaal bij de uitbaatster van café Amberes op de Sint-Paulusplaats: de toegangsdeur was met geweld opengeduwd en binnen werden de geldladen van twee speelautomaten geforceerd. Er was echter geen geld in achtergelaten.

Ook in het vlakbij gelegen restaurant Zuki Sushi werd ingebroken. De uitbater vond de kassa op de grond en al het wisselgeld was gestolen, alsook een fles sterke drank. Er waren geen sporen van een inbraak. De dader raakte vermoedelijk binnen via een binnendeur die uitgeeft op een gemeenschappelijke inkomhal van het pand. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud