Advertentie
Advertentie

Kim D. ondervraagd in gevangenis

Kim D, de dader van de steekpartij in het kinderdagverblijf Fabeltjesland, is zondag opnieuw ondervraagd in de medische afdeling van de gevangenis van Brugge, maar blijft zwijgen. Dat werd uit goede bron vernomen.

Het parket geeft voorlopig geen commentaar over het onderzoek en over de gezondheidstoestand van de dader, die aan een infuus zou geplaatst zijn omdat hij weigert te eten. De 20-jarige Kim D. bracht vrijdagochtend 2 baby's en een 54-jarige vrouw om het leven in Dendermonde toen hij in het wilde weg met een mes begon te steken op de babyafdeling van het kinderdagverblijf. Hij droeg bij zijn arrestatie een kogelvrije vest onder zijn kleren en had in zijn rugzak een mes, een bijl en een neppistool. Hij heeft nog altijd geen verklaring voor de feiten afgelegd tegenover de speurders.

Omdat de man blijft zwijgen, concentreren de speurders zich op de zoektocht naar zijn motieven. Er is nog altijd geen duidelijkheid waarom Kim D. van Sinaai (Sint-Niklaas) naar Dendermonde trok om de feiten te plegen. De onderzoekers hebben nog geen link gevonden tussen het kinderdagverblijf en de dader. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud